Servomotor en elektronische reparaties

Paragon Technologies:

Herstelling servomotoren en elektronica componenten

U wilt te allen tijde kunnen vertrouwen op uw servomotoren en elektronica. Wanneer die defect zijn, heeft dat immers ingrijpende gevolgen voor uw machine of apparatuur.

Een snelle, gerichte tussenkomst van ervaren professionals is dan ook nodig. Paragon Technologies verzekert u van superieure reparaties van servomotoren en elektronica door intensieve  samenwerking met ons hoofdbedrijf in Warren in de Verenigde Staten.  We benaderen elke reparatie van servomotoren en elektronica met de nodige zorg, zodat uw apparatuur zo spoedig mogelijk weer geactiveerd kan worden.

Reparatie servomotor en elektronische apparaten:

Paragon Technologies zorgt voor de herstelling van elekronica en servomotoren van alle relevante merken op de markt. Van Fanuc tot Siemens en Mitsubishi, van Yaskawa tot Baldor en ABB, van Indramat tot Allen Bradley – maar ook nog vele andere.

Wilt u meer weten over onze service in de reparatie van servomotoren?

Contacteer ons vandaag nog.

Neem contact op

Graag verkennen we met u onze samenwerking of bezorgen u meer informatie over Paragon Technologies Europe tijdens een gesprek. Contacteer ons voor een gesprek.

Address Merksplassesteenweg 97 – unit 1, 2310 Rijkevorsel

Email info@paragontech.be

Phone +32 3 3130263

Vul het formulier in

Section

Bij het verwerken van persoonsgegevens houden we ons aan de privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).