Filtratie voor uw hydraulische installaties

Paragon Technologies:

Uw partner voor uw hydraulische filtratie

Paragon Technologies Europe kan u volwaardige oplossingen aanbieden met betrekking tot filtratie als verdeler voor RMF filtratie systemen en technieken.

RMF filtersystemen

RMF Systems biedt een breed scala aan zeer efficiënte filtersystemen voor hydrauliek- en smeerolie. En daarmee een oplossing voor elk vervuilingsprobleem. De RMF filtersystemen zijn eenvoudig te installeren en hebben een onmiddellijk en blijvend positief effect op de prestaties van de machine.

Slib verwijderen

De toleranties tussen bewegende onderdelen in servo-ventielen en proportionele ventielen verminderen constant. Het gevolg is dat zelfs de kleinste hoeveelheden slib schade aan het systeem kunnen veroorzaken. RMF filters verwijderen slib.

Stop oxidatie

Noodzakelijke oliewissels zijn veelal het gevolg van chemische verslechtering van de olie veroorzaakt door het oxidatieproces. Dit proces wordt door de aanwezigheid van slib in actie gebracht.

Als er ook water ook aanwezig is, fungeert slib als katalysator en wordt het oxidatieproces nog eens versneld. RMF filters verwijderen niet alleen het slib maar ook het water uit de olie.

Bereiken van de gewenste reinheidsgraad
van de olie

RMF filtersystemen worden toegepast in bypass of offline configuraties. De filtersystemen maken continu de olie uit het reservoir schoon. De olie die het systeem bereikt is daardoor niet alleen schoner maar heeft ook een langere gebruiksduur.

Het RMF filter fungeert dus als een systeemfilter: het filter dat de taak heeft om de systeemvloeistof onder alle omstandigheden op de gewenste reinheidsgraad te houden. Het hoofdstroomfilter gaat vooral als veiligheidsfilter dienen.

Varnish verwijderen uit uw systeem

Met RMF hebben wij de geschikte oplossing om dit probleem op te lossen.

Onder controle

Om de kwaliteitscontrole van de olie te vergemakkelijken, zijn de RMF bypass- en offline filtersystemen uitgerust met twee minimess meetpunten. Op deze meetpunten is een deeltjesteller aan te sluiten. Dit biedt de mogelijkheid om op locatie en onder bedrijfsomstandigheden de reinheidsgraad van de olie te meten (ISO 4406).

Van de meetpunten kunnen op eenvoudige wijze ook olie stalen voor externe analyse worden genomen.

Geschikt voor bio-olie

RMF filtersystemen en elementen zijn geschikt voor gebruik met de meeste biologisch afbreekbare oliën. Maar controleer dat voor gebruik wel even met ons.

Milieuvriendelijk

Er gelden alsmaar strengere milieuwetten op het gebied van oliewissels, olieopslag en de verwijdering van afvalolie. Het gebruik van RMF filtersystemen leidt tot een verlenging van de levensduur van de olie. Daardoor neemt het aantal oliewissels af en daalt de hoeveelheid afvalolie. En wordt het milieu minder belast.

 Geld besparen

Een vermindering van het aantal defecten als gevolg van vervuilde olie betekent minder storingen, minder “downtime” en lagere onderhoudskosten. Maar bovenal betekent het een betrouwbaarder hydraulisch systeem. En al die dingen besparen geld, veel geld.

Wilt u meer weten over onze service in filtratietechnieken?

Contacteer ons vandaag nog.

Neem contact op

Graag verkennen we met u onze samenwerking of bezorgen u meer informatie over Paragon Technologies Europe tijdens een gesprek. Contacteer ons voor een gesprek.

Address Merksplassesteenweg 97 – unit 1, 2310 Rijkevorsel

Email info@paragontech.be

Phone +32 3 3130263

Vul het formulier in

Section

Bij het verwerken van persoonsgegevens houden we ons aan de privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).