Over ons

Paragon  Technologies

Paragon Technologies: Een passie voor techniek, een sterke focus op service

De missie van Paragon Technologies is duidelijk: een optimale balans vinden tussen kwaliteit, service en prijs voor uw elektronische en hydraulische reparaties. Dat doen we door onze dienstverlening constant te verbeteren, op basis van heldere benchmarks en sterke procedures. Onze medewerkers, verkopers en leveranciers werken intensief samen om onze missie te realiseren.

Medewerkers zijn familie binnen ons bedrijf. Er zijn er velen die al van in de beginjaren bij ons actief zijn. Het zijn stuk voor stuk goed opgeleide en uiterst competente mensen, die elke dag opnieuw inzetten op uitmuntendheid. Dat streven wordt ondersteund door systemen en procedures, opgesteld met respect voor onze waarden. De deur van het topmanagement staat altijd open – ook voor leveranciers – om eventuele bekommernissen te bespreken.

Paragon Technologies:

Wie zijn wij?

Al 25 jaar lang zijn we een referentie in ons vakgebied. U vindt in ons een one-stop-shop-partner voor reparaties aan industriële elektronica, robotica, hydrauliek en servobesturingselementen.

Tal van ondernemingen – van klein en middelgroot tot wereldspelers van formaat – vertrouwen op onze diensten.

Uw productie draaiende houden, met reparaties die een minimale downtime garanderen, daar draait het om. We beschikken over verschillende locaties die uitgerust zijn met state-of-the-art testomgevingen en in-house robotica.

Onze ervaren technici zijn uiterst betrouwbaar én werken conform OEM-specificaties. We garanderen u een uniek revisie- en reparatieproces, een superieure reparatietracking en bijhorende rapportage.

Wilt u meer weten over onze service of meteen uw reparatie inboeken?

Contacteer ons!

Neem contact op

Graag verkennen we met u onze samenwerking of bezorgen u meer informatie over Paragon Technologies Europe tijdens een gesprek. Contacteer ons voor een gesprek.

Address Merksplassesteenweg 97 – unit 1, 2310 Rijkevorsel

Email info@paragontech.be

Phone +32 3 3130263

Vul het formulier in

Section

Bij het verwerken van persoonsgegevens houden we ons aan de privacywet: de Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG).